Badkamer en toilet

Wij zijn gespecialiseerd in de complete inrichting of renovatie van badkamer en toilet, van A tot Z, waarbij alle werkzaamheden worden uitgevoerd door een vast team van vakspecialisten.
  • Installatie van leidingen en afvoer.
  • Monteren van sanitair: wasbak, kranen, badkuip, jacuzzi, douchecabine, toilet, bidet.
  • Monteren van overig badkamermeubilair: bv. kasten, douchestoel etc.
  • Tegelwerk, (veilige) elektra, stucwerk, schilderwerk en kitwerk.

CV-installatie en MV-installatie

JJ Anthonia Installatietechniek is ook specialist in de aanleg en reparatie van CV (centrale verwarming) en MV (mechanische ventilatie). Een goed werkende CV zorgt voor betaalbaar woon- en werkcomfort, en een uitgekiend ventilatiesysteem houdt de lucht in uw woning of bedrijf fris en voorkomt vochtproblemen zoals schimmel en zwam. Wij geven u graag advies over alle mogelijkheden. Bovendien verzorgen wij het onderhoud van CV- en MV-installaties.

Installatie van water en gas

JJ Anthonia Installatietechniek staat garant voor de vakkundige en veilige installatie van water en/of gas: van een nieuwe installatie in uw complete woning of bedrijfspand (bij vervanging inclusief het verwijderen van de oude installatie) tot de reparatie van een kapotte waterleiding of een lekkende kraan. Heeft u alleen een loodgieter nodig voor de installatie van water of gas in badkamer, keuken of toilet? Vraag het ons gerust.

Hebt u last van lekkage of ruikt u gas? Dan is snelle actie nodig om ongelukken en schade (dus hogere kosten) te voorkomen. Wij lossen problemen met water en gas vlot en goed voor u op.

Riolering

Wilt u nieuwe riolering aan laten leggen of hebt u problemen met de bestaande riolering? Wij voeren alle werkzaamheden aan uw riolering professioneel en netjes uit, zowel voor bedrijven als voor particulieren. In geval van nood zijn wij ook 24/7 bereikbaar voor onze (vaste) klanten.
  • Aanleggen van nieuwe riolering.
  • Compleet vervangen van verouderde riolering (bv. van gres naar pvc).
  • Bestaande riolering ontstoppen, repareren, deels vervangen.
  • Camera-inspectie van de riolering: vooral handig bij herhaling van problemen.